OKULUMUZDA GELENEKSEL "AÇIK PAZAR" ETKİNLİĞİ

OKULUMUZDA GELENEKSEL "AÇIK PAZAR" ETKİNLİĞİ

Her yıl geleneksel hale gelen etkinliğimizde bu yıl yine anasınıfı ve 1.sınıf velilerimiz çocukları ile birlikte okulda güzel bir gün geçirip, okul yıllarına dönmenin heyecanını yaşadılar.

Yapılan derslere çocukları ile birlikte katılıp çeşitli etkinlikler yaptılar. Kesip biçtiler, şarkı söylediler, oyun oynadılar, halay çektiler, İngilizce etkinlikler, seramik çalışması ve resim yaptılar.

 Etkinlikten son derece mutlu ayrılan veliler çocukları ile birlikte güzel bir gün geçirdiklerini, onların heyecanını paylaştıklarını, çocuklarının gün boyu yaşadıkları ortamı yakından görme fırsatı bulduklarını, dersleri ve öğretmenleri daha yakından tanıyabildiklerini, çocuklarını sınıf ortamında gözlemleyebildiklerini belirttiler.

Bu etkinliklerin sık sık yapılmasını arzu ettiklerini söylediler.

Etkinlik sonrası hep birlikte büyük bir keyifle velilerimizin kendi elleri ile yaptıkları salatalar, hamur işleri ve pastalar yendi.

Velilerimizin kaynaşması için güzel bir ortam oluşturduğumuz için bizde çok mutlu olduk.

Etkinliğin sonunda Okul müdürümüz Ayla Okumuş, velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 Bu etkinliği düzenleyen Müdür Yardımcılarımız Yalçın CİNGÖZ, Ebru YILMAZ ve İlkokul Eğitim Koordinatörümüz Meral ÖMÜR'e, Hazırlık ve 1. Sınıf öğretmenlerimize ve yoğun bir katılım gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz.

VELİ DÜŞÜNCELERİ

Oğlumuzun okulda neler yaptığı ve hangi derslerde nasıl bir eğitim ve etkinliklerde bulunduğu ile ilgili fikir sahibi olduk. Örneğin drama dersinde ne yapıldığını merak ediyordum ve bu derste çok fazla eğlenceli vakit geçirdiği, eğlenerek İngilizce eğitimi aldığını tüm derslerinde eğlenceli keyifli bir şekilde eğitim aldığını gözlemledik. Bu güzel gün için sizlere çok teşekkürler.

Öğrencinin Adı Soyadı - Sınıfı : Asrın Güven ÜLKÜ - 1-A

Velinin Adı Soyadı: Hakan ÜLKÜ / Nilüfer ÜLKÜ

İlk defa katıldığımız bu etkinlik gerçekten bizi mutlu etti. Okul ve veli arasındaki ilişkileri sıcak tutmak için çok etkili. Çok teşekkür ederiz.

Öğrencinin Adı Soyadı - Sınıfı : Melike ERDOĞAN - 1-A

Velinin Adı Soyadı: Emre ERDOĞAN

Günlük yaşam telaşına düştüğümüz şu dönemde çocuklarımı ile beraber geçirdiğimiz "kaliteli zaman" ile etkinliklerin devamı yada tekrarını bekliyoruz.

Öğrencinin Adı Soyadı - Sınıfı : Ada KÖSELER - 1-C

Velinin Adı Soyadı: Sibel K. KÖSELER

Derslerin nasıl işlendiği, sınıfları, düzenleri, öğretmenler ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmamız açısından, çocukların aileleriyle okul ortamında neşeli bir gün geçirmeleri açısından iyi düşünülmüş bir organizasyon. Teşekkür ederiz.

Öğrencinin Adı Soyadı - Sınıfı : Çağıl Belgi TENGİRŞENK - 1-C

Velinin Adı Soyadı: Neşe TENGİRŞENK / Barış TENGİRŞENK

Biz bugün oldukça keyifli bir Pazar geçirdik. 3 Mart Azizoğlu okulunun eğitimlerine güvenimizin tam olduğunu biliyorduk, bir kez daha anladık. Açık Pazar her Pazar olsa ne güzel olur diyebildiğimiz bu güzel etkinlik için çok çok teşekkürler.

Öğrencinin Adı Soyadı - Sınıfı : Ceylin DEMİRTÜRK - 1-C

Velinin Adı Soyadı: Hayriye DEMİRTÜRK


28.12.2015

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.