"DERSİMİZ ATATÜRK"

10-17 Kasım  Atatürk'ü anma haftası etkinlikleri kapsamında , Sosyal Bilgiler zümresinin  8.sınıf öğrencileri ile hazırladığı, ilköğretim 2. 3 ve 4.sınıflardaki kardeşlerine, "insan haklarına saygılı, dünya barışının öncüsü, sömürgeciliğe karşı savaşan, ilk önder olan Mustafa Kemal Atatürk'ü doğumundan vefatına kadar, her yönüyle ele alarak anlattılar."

Hazırladıkları etkinliklerle öğrencilerimiz küçük kardeşleri ile etkileşim içinde atalarını anmanın gurur ve sevincini yaşadılar.

8. sınıf öğrencilerimiz, okulumuzda ki minik kardeşlerinden sonra "Dersimiz Atatürk" etkinliğini ÇEK(İ) MECE Projemiz kapsamında ki köylerimizde de minik kardeşlerine gerçekleştirdiler.

14 Kasım günü Güngören köyünde, 15 Kasım günü Armutçuk ve Sarnıç köylerinde ki öğrencilere  Ata'mızı her yönüyle görseller eşliğinde anlattılar.

Öğrencilerimize ve bu etkinliği düzenleyen Sosyal Bilgiler Bölüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

"Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkada kalmayacak"    Mustafa Kemal ATATÜRK

30.11.2018