3 MART EĞİTİM KURUMLARI'NDA COŞKULU ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

3 MART EĞİTİM KURUMLARI'NDA COŞKULU ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Özel 3 Mart Eğitim Kurumu öğretmenlerimiz 24 Kasım Öğretmenler gününü coşkuyla kutladı. ÇEK Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Küçükkayalar, Kurucu Temsilcimiz Prof.Dr.Ulviye Özer ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı gece Podyum Davet' te yapıldı.

Çek 3 Mart Beşevler Anaokulu müdürümüz Rengin Güngör'ün günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından sahne alan Müzik öğretmenimiz Fatih TATLIDİL ve Orkestrasının müthiş performansı yer aldı.

'Bizlerde Bir Zamanlar Öğrenciydik' slayt sunumunda tüm öğretmenlerimizin ilkokul fotoğraflarını görerek keyifli dakikalar geçirdik.

'Öğrencilerimizden Mesajlar Var' video sunumunda ise anaokulundan liseye öğrencilerimizden gelen  güldüren ve düşündüren videolar geceye renk kattı.

Müdür Yardımcılarımız Caner Taner ve Gözde Kartal 'ın yaptığı fon müziği eşliğinde Eray Algan ve Şengül Ateş öğretmenlerimizin Edip Cansever ve Sabahattin Ali'den okudukları şiirler ise izlenmeye değerdi. Banu Şenel ve Gözde Kartalın okuduğu türkünün ardından öğretmenlerimizden oluşan bir ekip Harmandalı oynadılar.

Gecenin en gurur veren anı Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Küçükkayalar kurumlarımızda  beş yılını dolduran öğretmenlerimiz ESRA GÖKAY, BAHADIR SEVİK, MEHMET GÖKAY,REYHAN GÜNEŞ,SEMA KAYA,ŞERİFE İZİN,TUBA ARDAHANLI,MERAL ÖMÜR,ARMAĞAN ŞENEL,CANAN SELÇUK,ZEYNEP AFACAN ve NUR EFŞAN GÜMÜŞOĞLU'na plaketlerini sunmasıydı.

Biz yıllardır Kurum olarak öğretmenliğin en büyük kaynağının sevgi ve saygı olduğuna inanıyor ve  öğretmenlik mesleğinin ve öğretmenlerimizin kişiliklerinin hediye nedeniyle tartışma konusu yapılmasını istemedik. Ancak isteyen velilerimizin öğretmenine hediye yerine Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdumuzda kalan KIRÇİÇEKLERİ'mize öğretmenlerinin adına bağış yapabileceklerini velilerimizle paylaşmaktayız.

Plaket sunumunun ardından velilerimiz tarafından adına bağış yapılan öğretmenlerimize ÇEK tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri verildi. Bu konuya duyarlılık gösteren velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Geleneksel Öğretmenler arası Bowling turnuvasında derece alan öğretmenlere  madalya ve kupalarını da bu gecede aldılar.

Öğretmenlerimize hediyeleri verildikten sonra tüm öğretmenlerle birlikte öğretmenler günü pastası kesildi ve toplu fotoğraf çektirildi.

Bahadır Sevik öğretmenimiz ve saz arkadaşlarının keyifli şarkıları ile devam eden gece ,öğretmenlerimizin büyük ilgi gösterdiği Karaoke den sonra hep bir ağızdan "Öğretmenler Marşı"nın söylenmesi ile gecemiz sona erdi.

Bu anlamlı, coşkulu, sıcak günü düzenleyen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.


03.12.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.