ÇEK ÖĞRETMENLERİ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR

ÇEK Özel 3 Mart İlkokulu'nun tüm idareci ve öğretmenleri 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Öğretmenler Kurulunda bir araya geldi.

05.09.2016 pazartesi günü yapılan toplantıda sene boyunca yapılacak etkinlikler, geziler, projeler konuşuldu. Ders programları ve hafta sonu kurs saatleri öğretmenlerle paylaşıldı.

Atatürk ilke ve devrimleri ışığında; çağdaş, laik, demokrasiye sahip çıkan, her şeyden önce gelişime ve yeniliğe önem veren, insani duygularıyla hareket eden bireyler yetiştirmek için yapılması gerekenlerin üzerinde bir kez daha duruldu.

Bu eğitim- öğretim yılında da başarılarımızın katlanarak artacağı, huzur dolu ve mutlu bir sene geçirmek dilekleriyle toplantıya son verildi.

2016-2017 Eğitim ve öğretim yılının ulusumuza, Bursa'mıza ve özelde tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.

11.09.2016