ÇEK 3 MART’TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

ÇEK 3 MART’TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler gününü farklı etkinliklerle okulda kutladı. ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Ali ARABACı, Başkan Yardımcısı Belgin LÜMALI, ÇEK Eğitim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Füsun KUTER,ÇEK Yürütme Kurulu Başkanı Cumhur ÖZCAN, Denetleme Kurulu Üyesi Doğan YILMAZ, Kooperatif Destek Birimler Müdürü Zeki BAŞTÜRK ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Teoman ALPER'in de katıldığı tören konferans Salonu fuayesinde yapıldı.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Ali ARABACI yaptığı konuşmada ''ÇEK'in sahipleri öğretmenlerimizdir. Onlara güveniyoruz. Kısa sürede yakalanan başarıdan dolayı onları kutluyoruz. 'dedi.

Okulda beş yılını dolduran Okul Müdürü Ayla OKUMUŞ, Müdür Baş Yardımcısı Yalçın CİNGÖZ, Müdür Yardımcısı ve Yabancı Diller Koordinatörü Ebru YILMAZ, Beden Eğitimi Öğretmeni Çiğdem ARDOS ve Drama Öğretmeni İbrahim KARABULUT'a plaketlerini takdim etti.

Kurum olarak öğretmenliğin en büyük kaynağının sevgi ve saygı olduğuna inanan bizler öğretmenlik mesleğinin ve öğretmenlerimizin kişiliklerinin hediye nedeniyle tartışma konusu yapılmasını istemedik. Ancak isteyen velilerimizin hediye yerine Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdumuzda tamamının burslu olarak kaldığı ve ÇEK'in gururu olan KIR ÇİÇEKLERİMİZ'e öğretmenler adına bağış yapabileceklerini duyurmuştuk.

Velilerimiz tarafından adına bağış yapılan öğretmenlerimiz Hatice KOÇ, Sine ÇELİK, Mercan SAVAŞ, Elif BAŞ, Nur Efşan KATMER, Pınar AKPINAR, Oya ARTIKTAY, Hacer ÇELİK ve Behiye DURSUN'a ÇEK Yönetim Kurulu  tarafından hazırlanan teşekkür  belgeleri verildi. Bu konuya duyarlılık gösteren velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

ÇEK Yönetim Kurulu üyeleri tarafından öğretmenlerimize hediyeleri verildikten sonra toplu fotoğraf çektirildi ve coşkuyla tüm öğretmenlerle birlikte öğretmenler günü pastası kesildi.

Gecenin sonunda ise Müzik Bölümünün, bestesi, güftesi kendilerine ait olan ve görsellerle desteklenerek seslendirilen  "ÇEK 3 MART ÖĞRETMENLERİ '' rap şarkısı, öğretmenlerden büyük alkış aldı.

TÜM EMEKÇİ ÖĞRETMENLERİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN           


27.11.2015

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.