KONAK KÜLTÜR EVİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ SERGİSİ

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Konak Kültürevi'nde bu yıl ilki düzenlenen  "Nilüfer Görsel Sanatlar Öğretmenleri Sergisi"ne okulumuz öğretmenlerinden Sevcan MALKOÇOĞLU seramik, Ebru DAĞDELEN SOYSAL ve Şirvan ÖZTÜRK GÖKDAĞ da tuval çalışmalarıyla katılmışlardır.

Sergiyi Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil KAYAOĞLU yaptı. Sergide öğretmenlerimizi yalnız bırakmayan Okul Müdürümüz Ayla OKUMUŞ ve Müdür Yardımcımız Filiz Özen ÇİFTÇİ öğretmenlerimize birer buket vererek teşekkür ettiler.

Sevcan MALKOÇOĞLU seramik çalışmalarında teknik olarak çamur tornasında çalışmış ve hayvan figürlerini soyutlaştırdığı üçleme ile sergiye katılmıştır.

Ebru DAĞDELEN SOYSAL diptik tual üzerine akrilik boya tekniği ile günlük hayattan fark edilmeyen bir kesit çalışması ile katılmıştır.

Şirvan ÖZTÜRK GÖKDAĞ tual üzerine spatula ile darbe ve boyama tekniğiyle ''gelincikler'' konulu yağlı boya çalışması ile sergiye katılmıştır.

Sergi 20 Kasım -27 Kasım 2015 tarihleri arasında Konak Kültürevi'nde ziyarete açıktır.

25.11.2015