BÖYLE OLUR ÇEKMECE'NİN 23 NİSAN KUTLAMASI...

BÖYLE OLUR ÇEKMECE'NİN 23 NİSAN KUTLAMASI...

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velilerinin hayata geçirdiği ÇEKMECE projesi 23 Nisan'da da çok güzel bir etkinliğe imza attı.

Projenin yürütüldüğü Müşküle Köyü İlkokulu öğrencileri 23 Nisan günü harika bir sürpriz ile karşılaştılar.

23 Nisan etkinliğinin startı 22 Nisan Cuma günü ÇEKMECE projesine destek veren Uludağ Üniversitesi Bisiklet Topluluğu (ULUBİS)'ndan bir grup üniversiteli gencin okulumuzun bahçesinden Müşküle Köyü'ne doğru hareket etmesi ile verildi. O gece köyde Çadır Kamp kuruldu.

Ertesi gün Müşküle ilkokulu'nun 23 Nisan programından sonra çocukları oyun oynamak için bahçeye davet eden proje gönüllüleri yürükleri gülümseten bir durum ile karşılaştılar. Oyunlara sadece çocuklar değil genç, yaşlı, kadın, erkek demeden tüm köylüler katılıyordu. Proje gönüllüleri ULUBİS gençleri, köylüler ve çocuklar o gün 23 Nisan'ı hep beraber oyunlar oynayarak, şarkılar söyleyerek, danslar ederek kutladılar. 23 Nisan günü okulumuzda yapılan kutlamadan sonra, ilkokul velilerimizden projenin içinde yer alanlar Müşküle köyüne giderek kutlamalara katıldılar.

Yaşanılan o güzel anlar 23 Nisan'ın sadece çocukların değil, çocuk yanlarını kaybetmemiş olan herkesin bayramı olduğunu gösterdi.

Ve yüzlerde bir gülümseme ile "Böyle olur ÇEKMECE'nin 23 Nisan kutlaması" dedirtti.

Böyle bir günü çocuklara armağan ettiğin için teşekkürler ATA'M...

Biz de Proje Çekmece'ye teşekkür ederiz. 


29.04.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.