22 MART DÜNYA SU GÜNÜ KUTLAMALARI

22 MART DÜNYA SU GÜNÜ KUTLAMALARI

22 Mart Dünya Su Günü kutlamaları dâhilinde okulumuz öğrencileri çeşitli etkinliklere katılarak renkli bir gün geçirdiler. Sabah okulumuz hazırlık sınıfı öğrencilerinin yüzüne su damlaları çizilerek su günü ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.5 ve 6. Sınıf öğrencilerimizin boyadığı su konulu resimlerin ve su damlalı filamaların okulumuz koridorlarını süslediği günde, öğrencilerimiz tarafından teneffüs saatlerinde su deneyleri yapıldı.

Su kâşifleri gurubunun ve Fen Bilimleri zümresinin hazırladığı etkinlik saatinde ''Su Ve Susuzluk'' konulu sunum yapılırken, öğrencilerimizin yazıp oynadığı ''Su Bank'' konulu piyes büyük beğeni topladı. Müzik öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan ve 3.sınıf öğrencilerimizin oluşturduğu koro ''su ve çevre'' konulu şarkılarla etkinliğimize renk kattılar.

Daha önceden duyurusu yapılan karikatür veşiir yarışmalarının sonuçları açıklanarak dereceye giren öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Ayla OKUMUŞ, Müdür yardımcımız Yalçın CİNGÖZ ve Kaan SELÇUK tarafından ödülellendirildiler.

Ödüllerin verilmesinden sonra Okul Müdürümüz Ayla OKUMUŞ öğrencilere hitaben; Yapılan etkinliklerin gösteri düzeyinde kalmamasını okulda, evde hayatın her alanında uygulanmasını temenni ederek etkinliklerin düzenleyicisi Fen Bilimleri zümresine ve öğrencilere teşekkür etti.


23.03.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.