BİR KELİME BİR İŞLEM'DE SÜRPRİZ SONUÇLAR

Okulumuzda geleneksel hale gelen  "Bir Kelime Bir İşlem" yarışmasının finalleri 22.01.2016 Cuma günü gerçekleştirildi. Aynı zamanda karne alacak olmanın heyecanını da yaşayan öğrenciler son derece keyifli ve çekişmeli yarışmalar izlediler.

Tüm ortaokul öğrencilerinin, öğretmenlerinin ve idarecilerin izlediği yarışmalar sürpriz sonuçlarla sona erdi. İlk final 5/D ile 6/C sınıfları arasında gerçekleştirildi. Sonuçta yarışmayı Ekin ÜREMEN, Barış Can KAR, Başar ÇUBUKÇU, İpek PEKTAŞ'ın yer aldığı 5/D sınıfı kazandı.

2. bölümde 7/C ile 8/A sınıfları birincilik için karşı karşıya geldiler. Yarışmanın sonunda Begüm KURT, Yağmur GÜRSOY, Feride CESUR, Betül GÜZEY'in yer aldığı 7/C sınıfı kazandı.

Yarışmaların birincilerine "Başarı Belgesi" diğer takımlara ise "Katılım Belgesi"nin verilmesinin ardından fotoğraflar çekildi.

Türkçe ve Matematik zümre öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

26.01.2016