MATEMATİK ''BULMACA-ÇÖZMECE'' YARIŞMASI

Okulumuzda Matematik zümresi tarafından 21.01.2016-Perşembe günü tüm ortaokul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katıldığı ''BULMACA-ÇÖZMECE'' yarışması yapılmıştır.6. derste 7. ve 8. Sınıflarımız, 7. derste 5.ve 6.sınıflarımız ortaokul kat koridorunun çeşitli yerlerine asılan zeka sorularını çözmeye çalıştılar. Soruları doğru cevaplayan öğrencilere küçük hediyeler verildi. Bu eğlenceli etkinlikte öğrencilerin matematik sorularını çözerken çok büyük keyif aldıklarını, soruları çözmek için gayret sarf ettiklerini görmek gurur vericiydi.

Tüm öğrencilerimize katkılarından ve yarışma ruhlarından dolayı, Matematik zümresine de böyle güzel ve verimli etkinliği hazırladıklarından dolayı teşekkür ederiz.

22.01.2016