AYTIŞMADA HEYECANLI FİNAL (SÖZ KILIÇTAN KESKİNDİR)

1.dönemde olduğu gibi 2.dönemde de yarışmalarımız devam ediyor.

Türkçe zümresince düzenlenen ve elemeleri 1.dönemde yapılan aytışamada final heyecanı ve coşkusu yaşandı. Finale kalan 6/A ile 7/A sınıfları, 17.02.2016 Çarşamba günü karşı karşıya geldiler.

İdarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve ortaokul öğrencilerimizin izlediği " Hayatı öğrenmek için kendi tecrübelerimizi mi yoksa aile ve çevremizin tecrübelerini mi dinlemek daha önemlidir?" konulu aytışmada 6/A sınıfından Serasu FİLİZAY, Aslıhan YAZICI, M. Görkem TURGUT ve Simay AKBABA ile 7/A sınıfından İlke Nil GÖKÇE, Tunca CANKURTARAN, Burak ŞENGÜL ve Sıla ÇETİNDERE son derce ilginç ve çarpıcı konuşmalarıyla izleyenlerin beğenisini kazandılar.

Sonuçta " Hayatı öğrenmek için aile ve çevremizin tecrübelerini dinlemek önemlidir." teziyle 6/A sınıfı çok az puan farkıyla da olsa aytışmayı kazanan ekip oldu. Etkinlik sertifikaların verilmesi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

18.02.2016