3 MART'TA MEZUNİYET COŞKUSU

Bu yıl 6.sı gerçekleştirilen "Mezuniyet Töreni"nde coşku ve hüzün bir aradaydı.

Mezuniyet Törenimiz, 95 öğrencimizin  müzik eşliğinde yürüyerek tören alanında kendilerine ayrılan yerde yerlerini aldıktan sonra  , saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu ve Ortaokulu Müdürümüz Ayla OKUMUŞ'un açılış konuşmasından sonra ÇEK Kurucu Temsilcimiz Prof. Dr. Ulviye ÖZER ve ÇEK Yönetim Kurulu Başkanımız  Buğra KÜÇÜKKAYALAR'IN konuşmalarıyla tören devam etti.

Bayrak ve flama devir teslim töreninden sonra öğrencilere öğretmenlerimiz  tarafından mezuniyet belgeleri ve plaketleri verildi.

Belge ve anı plaketlerini alan öğrenciler okul marşımız eşliğinde büyük bir coşkuyla keplerini attılar. Havai fişek gösterisinin ardından öğrenciler Onur  Kahvecioğlu'nun orkestrasının eşsiz  müziği eşliğinde eğlencenin doruğuna ulaştılar.

Bu coşkulu törenin düzenlenmesinde emeği geçen başta Müdür Yardımcımız Filiz Özen ÇİFTÇİ olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

YOLUNUZ AÇIK OLSUN,GÜLE GÜLE SEVGİLİ ÖĞRENCİLER.

01.06.2018