3 MART EĞİTİM KURUMLARINDA CUMHURİYET COŞKUSU

3 MART EĞİTİM KURUMLARINDA CUMHURİYET COŞKUSU

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yıldönümü Çağdaş Eğitim Kooperatifi 3 Mart Eğitim Kurumlarında -anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise-  törenlerle kutlandı.     

Konukların okul bando takımı tarafından gösterilerle karşılanmasının ardından ÇEK Eğitim Kurumları Konferans Salonu'nda devam eden tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

3 Mart İlkokul ve Ortaokul Müdürü Ayla Okumuş, salonun veliler tarafından hınca hınç dolmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Milli mücadeleyi çok zorlu koşullarda yaptık ve bugünlere geldik. Cumhuriyet Bayramı kutlu ve mutlu olsun" dedi.

Törende, milli mücadele, Cumhuriyetin ilanı ve bugünlere gelişini özlü sözlerle canlandıran öğrencilerin anlatısı   kısa film gösterimi ile desteklenerek izleyicilere geçmişten bu güne bir yolculuk yaptırıldı. Yine  ortaokul öğrencilerinden oluşan koro, birbirinden güzel eserleri seslendirdi. 10. Yıl Marşı'nda velilerin öğrencilere eşlik etmesiyle birlikte salondaki 95. yıl coşkusu doruğa ulaştı.

Tören, okul bando takımının, karşılamada olduğu gibi konukları gösterileriyle uğurlamasıyla sona erdi

3 Mart Beşevler Anaokulu'ndaki törende de, minikler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladılar, İzmir'in dağlarında çiçekler açar marşını anne ve babalarıyla birlikte söylediler.


30.10.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.