ANNELERE ÖZEL KONSER

Okulumuz Müzik Bölümünün geleneksel hale getirdiği Anneler günü özel konseri Okulumuz Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu sınıf öğretmenlerimizden Elif BAŞ 'ın yaptığı konserin ilk bölümünde Okulumuz Çok Sesli Çocuk Korosu şef Suat ŞAHİN yönetiminde birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Çok Sesli koronun ardından sahne alan okulumuz işaret dili kulübü öğrencileri ''Annemize Türkü'' adlı şarkıyı işaret dile ile seslendirdi.

Konserin 2.bölümü Anneler gününe özel ''Veli-Çocuk düet'' şarkıları büyük ilgi gördü. Okulumuz Müzik Öğretmeni Bahadır SEVİK yönetiminde sahne alan veli ve çocuklar herkesin dilinden düşmeyen şarkıları Alper BAHTİYAR ve Orkestrası eşliğinde düet olarak söylediler.

Konserin sonunda Okul Müdürü Ayla OKUMUŞ Annelerimize özel gerçekleştirilen bu konser için öncelikle tüm annelerin gününü kutlayarak Çok Sesli Çocuk Korosu şefi Suat ŞAHİN ve Veli-Çocuk düet Konseri şefi Bahadır SEVİK'e teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.

18.05.2018