CUMHURİYETİMİZİN  95. YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI MUHTEŞEM BİR BALO İLE TAÇLANDIRILDI

CUMHURİYETİMİZİN 95. YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI MUHTEŞEM BİR BALO İLE TAÇLANDIRILDI

3 Mart Eğitim Kurumları olarak 30 Ekim akşamı Podyum Davette  2. Sini gerçekleştirdiğimiz muhteşem bir balo ile Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümü kutlamaları devam etti.

   Sınıf öğretmenimiz Sine Çelik'in sunuculuğunu yaptığı balomuz, İlk-Ortaokul  Müdürü Ayla OKUMUŞ'un açılış konuşmasıyla başladı. Okul Müdürünün konuşmasının arkasından ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra KÜÇÜKKAYALAR salonda ki davetlilere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.Sayın Buğra KÜÇÜKKAYALAR konuşmasında özetle  " Çağdaş Eğitim Kooperatifi kurulduğu günden bu güne kadar  cumhuriyet kazanımlarını, Atatürk ilke ve Devrimlerini sahiplenen ve Bilimsel eğitim den yana uygulamalarını devam ettiren bir oluşumdur dedi. Bu yolda ilerlerken kurum, kuruluş ve velilerin verdiği desteğe teşekkür etti."

   Balo Sosyal Bilgiler Zümresinin hazırladığı  ve  Zehra KARAKUŞ'un mükemmel bir anlatısı ile Kurtuluş savaşının başlamasından Cumhuriyetin kuruluşuna kadar ki süreci ile katılımcılara  sundular. Anlatıda öğretmenlerimizin türkü, dans, şiir, zeybek gösterileri izleyicilere duygu ve coşku dolu anlar yaşattı.

  Dinletiden sonra Müzik öğretmenimiz Bahadır SEVİK'in  verdiği muhteşem konserle öğretmen ve velilerimiz doyasıya oynadılar.

  Bu muhteşem Balonun  düzenlenmesinde emeği geçen OAB başkanımız Nazan Topoğraf ve  üyelerine, öğretmenlerimizden Meryem ALAÇAM'a, Burcu YEŞERDİR'e, Caner Burak TANER'e, Zehra KARAKUŞ'a,Bahadır SEVİK'e,Ali Rıza GÜNAY'a, Beyza BOZ'a,Çiğdem ARDOS'a, Fatih ŞENEL'e, Esvet KÖSE'ye, Hatun SOĞUCAK'a ve Orhan OKUMUŞ'a teşekkür ederiz.

"Ey Yükselen Yeni nesil! İstikbal sizindir.Cumhuriyeti biz kurduk,onu devam ettirecek sizlersiniz."

                                                                                                                                       M.K ATATÜRK

                                                                                                                                 "NİCE  95  YILLARA" 


03.11.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.