3 MART EĞİTİM KURUMLARI'NDA COŞKULU ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

3 MART EĞİTİM KURUMLARI'NDA COŞKULU ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumları öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler gününü coşkuyla kutladı. ÇEK Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı gece Gastro Sanayi' de yapıldı.

Gecenin en gurur veren anı ÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Süheyla Toppamuk'un  ÇEK kurumlarında 10. yılını dolduran çalışanlara plaketlerini sunması ve ardından, ÇEK Yönetim Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Rüçhan Uz'un kurumlarımızda beş yılını dolduran çalışanlara plaketlerini takdim etmesiydi.

Biz yıllardır kurum olarak öğretmenliğin en büyük kaynağının sevgi ve saygı olduğuna inanıyor ve öğretmenlik mesleğinin ve öğretmenlerimizin kişiliklerinin hediye nedeniyle tartışma konusu yapılmasını istemiyorduk. Bu yılda aynı uygulamamızı devam ettirdik. Arzu eden velimizin öğretmeninin adına Çağdaş Eğitim Kooperatifimizin Sosyal Sorumluluk Projesi "KIR ÇİÇEKLERİ OKUSUN DİYE" projesine   bağış yaparak Hasan Ali Yücel'in "Anadolu bozkırında kendiliğinden açıp solan hiç bir kır çiçeği bırakmayacağız" dediği gibi kız çocuklarımızın umudu olmuştur.

Adına bağış yapılan öğretmenlerimize ÇEK tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri ÇEK Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi. Bu konuya duyarlılık gösteren velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Öğretmenler Gününe özel 2 yıldır gelenek hale getirdiğimiz 3 Mart Eğitim Kurumları öğretmenleri arasında 2 farklı kategoride (Toprak ve Su konulu) düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğretmenlerimizin isimleri BUFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Serpil Savaş tarafından açıklanıp, ödülleri verildi. Fotoğraflar okulumuzun girişinde ve ÇEK SANAT'ta iki hafta boyunca sergilenecektir.

Tüm öğretmenlerimizle birlikte öğretmenler günü pastası kesilip, toplu anı fotoğrafı çekilmesinin ardından gece DJ performansının harika müzikleri ile devam etti.

Bu anlamlı, coşkulu, sıcak günü düzenleyen Okul Aile Birliğimize, emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

          Tolumun düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmenlerdir.

                                                                         Mustafa Kemal ATATÜRK


29.11.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.