CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI MÜZİK GECESİ

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI MÜZİK GECESİ

10'uncusunu gerçekleştirdiğimiz "Geleneksel Müzik Gecesi" bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılına özel bir içerikle gerçekleştirildi.

21 Aralık 2023 Salı akşamı saat 19.23'te Uludağ Üniversitesi Fethiye Salonu'nda 100. Yıl Müzik Gecemizi gerçekleştirdik. Müzik Öğretmenimiz Bahadır Sevik şefliğinde sahne alan, 160 öğrenciden oluşan dev koromuz ve Proje Koordinatörü öğretmenimiz İbrahim Zeki Karabulut'un "İnsan ATATÜRK" anlatısıyla cumhuriyet kazanımlarının altı bir kez daha sanat yoluyla çizilmiş oldu.

 İbrahim Z. Karabulut'un, her şarkıyı bir Atatürk anısı ile ilişkilendirmesi geceye çok faklı bir tat ve lezzet katı. Gecede dev koromuza valsleriyle öğrencilerimiz Yaren Sümer ve Mert Altuntaş, zeybek oyunlarıyla öğretmenlerimiz Fatih Şenel, Mihriban Vergili, Ali Rıza Günay ve Saniye Renda eşlik ederek izleyenlere görsel bir şölen yaşattılar.

Koro şefimiz Bahadır Sevik'in söylediği "Çalın Davulları" ve öğrencimiz Çağla Bolu'nun söylediği "Nasıl Söylerim Öldüğünü" adlı şarkı izleyiciden büyük alkış aldı.

Gecemizin onur konuğu, müziğimizin efsane sanatçısı, büyük usta Fatih Erkoç'un sahne almasıyla coşku doruklara çıktı. Usta sanatçı şarkılarını koromuzla birlikte söyledi. Fatih Erkoç'un çocuk koromuz için "Şu ana kadar bana eşlik eden en güzel koro" söylemi büyük sevinç yarattı.

Konser sonunda Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Süheyla Toppamuk, Sanatçı Fatih Erkoç'a katılımlarından ve muhteşem yorumlarından dolayı plaket takdim etti. Sayın Süheyla Toppamuk gecenin gerçekleşmesindeki emeklerinden dolayı Müzik Öğretmenimiz Bahadır Sevik ve İbrahim Z. Karabulut'a, zeybek oyunlarıyla geceye renk katan öğretmenlerimize çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Bu muhteşem gecenin gerçekleşmesinde emeği olan başta koro öğrencilerimize, Müzik Öğretmenimiz Bahadır Sevik ve Proje Koordinatörümüz İbrahim Z. Karabulut'a, idareci ve öğretmenlerimize ayrıca katılımları için de tüm velilerimize çok çok teşekkür ediyoruz.

Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı çağdaş bir eğitim veren 3 Mart Eğitim Kurumları olarak biz de "NİCE 100 YILLARA CUMHURİYET" diyoruz.


27.12.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.