2015-2016 ÖĞRETİM YILININ İLK  ÖĞRETMENLER TOPLANTISI YAPILDI

2015-2016 ÖĞRETİM YILININ İLK ÖĞRETMENLER TOPLANTISI YAPILDI

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının "Sene Başı  Öğretmenler Kurulu Toplantısı" ilkokul ve ortaokul öğretmenlerimizin katılımıyla  okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının ilk oturumuna katılan  ÇEK yönetim kurulu başkanı sayın Ali ARABACI öğretmenlerle tanışarak, ÇEK'in görevi, hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulunduktan sonra günümüz Türkiye'sinde eğitimde gelinen nokta,eğitimin sorunları ve yapılması gerekenlerle ilgili öğretmenlerin görüşlerini aldı.Sıcak bir atmosferde geçen toplantının ilk oturumu  sayın ARABACI'nın öğretmenlere başarı dilekleriyle sona erdi.

"Sene Başı  Öğretmenler Kurulu Toplantısı" öğlenden sonra okul müdürü başkanlığında ilkokul öğretmenleri ile devam etti. Bir yılın planlanmasının yapıldığı "Sene başı Öğretmenler Kurul Toplantısı" ertesi gün de Ortaokul Öğretmenleri ile yapıldı.

18.09.2015