2015-2016 ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLARIN KURA ÇEKİMİ VE TANIŞMA TOPLANTISI

2015-2016 ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLARIN KURA ÇEKİMİ VE TANIŞMA TOPLANTISI

 

  2015-2016 eğitim-öğretim yılında 1.sınıfa başlayacak olan öğrencilerimiz ve velileriyle 03.09.2015 tarihinde okulumuz konferans salonunda tanışma toplantısı yapıldı.

   Toplantıya başlamadan önce velilere Velilerimize Çağdaş Eğitim Kooperatifi ve okulumuzun tanıtıcı filmi izletildi.

  Okul Müdürümüz Ayla Okumuş 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesi temennisiniyle toplantıya başladı.Toplantıya katılan ÇEK Yönetim Kurulu üyesi ve 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumları Yürütme Kurulu başkanı Avukat Sayın Cumhur ÖZCAN velilere hitaben bir konuşma yaptı. ÖZCAN konuşmasında velilere özetle "ÇEK'in kar amacı gütmeden Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı Eğitim öğretime çağdaş bir bakış açısı getirmeyi hedeflediklerini,5 yılda gelinen noktada Okulumuzu Bursa kamuoyunda tercih edilen okullar arasına gelmesinde katkısı olan başta yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize teşekkür ederim. dedi. Ayrıca ÇEK özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumları'ni tercih ettiğiniz  için sizlere de çok teşekkür ederim "dedi

   Velilerimizi bilgilendirmek amacıyla rehberlik servisinin hazırladığı "Uyum sürecinde velilerin karşılaşabileceği sorunlar ve çözüm önerileri"  konulu sunum okul psikoloğumuz Sinem BİÇER tarafından velilerimizle paylaşıldı.

    1.sınıflar için kitap, kırtasiye, kıyafet temini ve fiyatları hakkında bilgilendirme yapıldı. Bu yıl bakanlık tarafından alınan kararla okulların 28.09.2015 tarihinde açılacağı ve bu nedenle hazırlık ve 1.sınıflar için oryantasyon programının yapılmayacağı açıklandı.

    Toplantıda hazır bulunan ve 1.Sınıflara girecek sınıf ve branş öğretmenleri velilerle tanıştırıldı.

   Toplantının en heyecanla beklenen kısmı ise kura çekimiydi. Kura çekimi salonda bulunan 1.sınıf öğrencilerimizin listelere karşılık gelen şubeleri çekmesiyle başladı. Daha sonra yine minik öğrencilerimizin çektiği kuralar şubelere girecek olan öğretmen isimlerinin açıklanmasıyla heyecan doruğa çıktı.

   Kura sonucunda 1.Sınıflara girecek olan sınıf öğretmenlerimiz ufak bir tanışma toplantısı için öğrenci ve velileriyle sınıflarına gitti. Toplantı sonunda Okul Müdürümüz Ayla OKUMUŞ sağlıklı ve mutlu bir eğitim-öğretim yılı temennisiyle toplantıyı sonlandırdı.


18.09.2015

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.