OKULUMUZ HAZIRLIK SINIFI TANITIM TOPLANTISI

Çek Özel 3 Mart Azizoğlu Ana Okulu'nun2015 -2016 Eğitim-Öğretim Yılının ilk veli toplantısı 12 Eylül Cumartesi günü yapıldı. Anaokulu velilerimiz ilk kez sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile  tanıştılar.

Müdür Yardımcımız Ebru Yılmaz'ın hoş geldiniz konuşmasından sonra sınıf öğretmenlerimiz ve branş öğretmenlerimiz branşlarının hedefleri konusunda velileri bilgilendirdiler. Görsel bir sunum eşliğinde ders işleyişleri, sınıf etkinlikleri ve genel kurallardan bahseden sınıf öğretmenlerimiz ayrıca hazırladıkları ''İLK GÜN DOSYALARI'' ile velilerimize detaylı bir bilgilendirme yaptılar.

Aramıza yeni katılan minik öğrencilerimizin 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

18.09.2015