ORTAOKULUMUZ İLKBAHAR EKİNOKSUNU KUTLUYOR

Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu Fen Bilimleri Bölümünün düzenlediği "Ekinoks günü" kapsamında Ortaokul öğretmen ve öğrencilerinin iş birliği ile eğlenceli bir gün geçirdik.

21 Mart günü gerçekleşen Ekinoks Günü etkinliklerinde öğrenciler bahçede oynadıkları oyunlarla ve katıldıkları yarışmalarla keyifli ve kaliteli zaman geçirdiler.

Öğrencilerin büyük ilgisini çeken etkinlikte 21 Mart tarihinde yaşanan gece-gündüz eşitliğini temsilen öğrenci ve öğretmenlerimiz siyah-beyaz giyindiler ve tüm gün boyunca dersler 30 dakika teneffüsler 30 dakika olacak şekilde geçirildi. 30 dakikalık teneffüslerde bahçede yapılan etkinliklere katılan öğrenciler baharın gelişini hem eğlenerek hem de öğrenerek kutladılar.

Etkinliğin ardından öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz fotoğraflar çekildi ve bir sonraki ekinoks günü için şimdiden gün saymaya başladılar.

Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

22.03.2023