"KUTLU ZAFERİN İZLERİ" RESİM SERGİMİZ

18 Mart Çanakkale Zaferi anısına; okulumuzun girişinde ve panolarında 7.sınıfların toz pastel ile parçadan bütüne olacak şekilde iki büyük resim çalışması, biri büyük boy kumaş üzerine olmak üzere el ile yazılan asker mektupları, strafor üzerine asker silüetleri ve gerçekçi bir asker görseli ve  öğrencilerimizin bireysel resimleri yer almaktadır.

Görsellerimizdeki resim ve asker mektuplarını Çanakkale Ruhu'nu hissederek oluşturan öğrencilerimize ve okulumuz öğretmenlerinden Merve Serhat'a, Çanakkale'de savaşmış büyükbabasına ait süngü, dürbün, pusula ve çantasını görsellerimiz arasında sergilemek adına bizlere emanet ettiği için teşekkür ederiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve "Çanakkale Geçilmez" diyen tüm şehitleri rahmet ve minnetle anıyoruz.

18.03.2023