LIONS QUEST YAŞAM BECERİLERİ EĞİTİMİ

LIONS QUEST YAŞAM BECERİLERİ EĞİTİMİ

25 Mart 2023 Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirilen Lions Quest Yaşam Becerileri Eğitimi, 118K Eğitim Kurumları ile İlişkiler, Burslar, Lions Quest, New Voices, Leo ve Gençlik Koordinatörü, Lions Quest Eğitmeni Oral Özeken ve 118K Lions Quest Komite Başkanı Gülay Toy liderliğinde ilkokul öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Lions Quest Yaşam Becerileri eğitim programı içerisinde öğrencinin sosyal ve duygusal becerilerini geliştirmek adına interaktif ve etkileşimli çalışmalar yapan öğretmenlerimiz ayrıca kendilerine verilen rehber kitaptaki konuları nasıl uygulayacaklarını tatbik ederek uygulama fırsatı buldular.

Programımızın sonunda katılımcı öğretmenlerimize uluslararası geçerliliği olan sertifikaları Sayın Oral Özeken, Sayın Gülay Toy, Nilüfer Lions Derneği 2022-2023 Hizmet Dönemi Başkanı İffet Ebubekir, Nilüfer Lions Derneği 1. Başkan Yardımcısı Zeynep Aysan tarafından takdim edildi.

Oldukça verimli geçen eğitim günü sonunda İlkokul Müdürümüz Ebru Yılmaz programın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm eğitmenlere, öğretmenlerimize ve Nilüfer Lions'a kurumlarımıza gösterdikleri ilgi ile verdikleri destek için teşekkür etti.


28.03.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.