İLK YARDIM HAYAT KURTARIR

İLK YARDIM HAYAT KURTARIR

Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı özel İlkyardım Eğitim Merkezi olan ABC İlkyardım Merkezi tarafından Çağdaş Eğitim Kooperatifi tüm personeline Temel İlk Yardım Eğitimi verildi.

Özel 3 Mart Eğitim Kurumları yerleşkesi konferans salonunda 01 Nisan 2023 tarihinde Eğitmen Habibe ASA'nın sunumları ile gerçekleşen eğitimde ilk yardım konuları teorik ve uygulamalı olarak anlatıldı. 

İlk yardım kurallarının aşamalı bir şekilde anlatıldığı eğitimde ilk yardım temel uygulamalarının yanı sıra insan vücudu ile ilgili bilinmesi gerekenler, hasta ve yaralının değerlendirilmesi, temel yaşam desteği, kanamalar, yaralanmalar, ısı dengesi ve bilinç bozuklukları, kırık-çıkık ve burkulmalar, zehirlenmeler, böcek sokmaları, hayvan ısırıkları, yabancı cisim kaçması ve batması ile yaralı taşıma konularına da detaylı olarak yer verildi.

İlk yardım kurallarının aşamalı bir şekilde anlatıldığı etkinlikte, koruma, bildirme ve kurtarma noktaları hakkında da bilgiler paylaşıldı.

Oldukça verimli geçen eğitim katılımcı sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Tüm paylaşımları ve bilgilendirmeleri için ABC İlk Yardım Merkezi Direktörü Sn. Armağan Uzun ve Mesul Müdür Sn. Habibe ASA'ya teşekkür ederiz.


04.04.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.