GELECEĞİMİZ 'SU'

GELECEĞİMİZ 'SU'

Günümüzün en büyük problemi iklim krizinin bir uzantısı olan "Sanal Su Ayak İzi" ve "Su" kavramını daha bilinçli, daha az tüketen, daha fazla üreten, doğayı seven, insana, suya, hayvana, saygılı bir nesil yetiştirmek için eğitimlerimizi ve çalışmalarımızı planlamaktayız.

Fen bilimleri öğretmenlerimiz tarafından "Çekimece" projemiz kapsamında çalıştığımız  Gökçe Köy İlkokulu öğrencilerine su tasarrufu, sanal su ve su kirliliği ile ilgili eğitimler verildi.

Ardından Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında projemize Bursa Rotary Kulübü, Demirtaş Rotary Kulübü, Bursa Rotaract Kulübü ve Demirtaş İnteract Kulübünün destekleri ile "SU HAYATTIR" konulu resim yarışması ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde düzenlendi.

Her kategoride dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildikten sonra yarışmaya katılan 85 öğrenci, teşekkür belgelerini aldı.

Projeye destek veren okulumuz fen bölümü, görsel sanatlar bölümü ve müzik bölümü öğretmenlerimize ve proje koordinatörümüz İbrahim Zeki Karabulut'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.


04.05.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.