7. SINIFLAR QUIZ SHOW ETKİNLİĞİ

Günümüzün en önemli değerlerinden biri olan genel kültürün daha da ayrıcalıklı hâle geldiği çağımızda, öğrencilerimiz bu farkındalığın ortaya çıkması için bilgilerini sürekli geliştirmektedir.

Okulumuz Yabancı Diller bölümü olarak düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen "Quiz Show" etkinliğimiz, 7. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla İngilizce, Almanca ve Fransızca sorularla, öğrencilerimizin hoş vakit geçirmelerine, yeni bilgiler öğrenmelerine katkı sağladı.

Etkinliğimizi 22 Mart 2023 tarihinde uyguladık. Öğrencilerimiz büyük bir heyecan ve özveriyle, keyifli bir bilgi şöleni ile yarışmayı tamamladılar.

Jüri üyelerimiz, İngilizce zümresinden Mihrican Cesur, Almanca Zümresinden Sevim Arslan, Fransızca zümresinden Hacer Sağer öğretmenlerimizin yapmış olduğu puanlama sonucunda Ahmet Tunç Nurkaya, Badesu İşcan, Umut Gündoğan, Mert Erkul öğrencilerinden oluşan 7D sınıfımız, yarışmamızın birincisi olmuştur.

Yabancı Diller Bölümünü ve katkı koyan öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

24.03.2023