DESTINATION IMAGINATION '23

DESTINATION IMAGINATION '23

3 MART'TA 3 TAKIM 3 BAŞARI

ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu 6.7.8. sınıf öğrencilerimizin oluşturduğu DI kulübümüz Türkiye Antalya DAT 2023 turnuvasına 3 takım ile katılmışlardır.

Bu sene Türkiye Finallerine Polonya ve Ekvador'dan da yabancı okul takımları katılmıştır. Azerbaycan temsilci göndermiş ve gözlemci olarak bulunmuştur.

Türkiye ve iki ülkenin prestijli 206 okul takımı ve 1337 öğrencisinin katıldığı turnuvada, Middle Level (Ortaokul) seviyesinde Technical (Teknik) kategorisinde "Lupical" adlı, 6 kız 1 erkek öğrenciden oluşan takımımız 2., Scientific (Bilimsel) kategorisinde "Ketchup with My Noodles" adlı, 6 kız 1 erkek öğrenciden oluşan takımımız 3. olmuştur ve Fine Arts (Güzel Sanatlar) kategorisinde "Ursa Major" adlı, 7 kız öğrenciden oluşan takımımız Rönesans özel ödülü kazanmıştır.

Turnuva katılan tüm takımlarımız Amerika finallerine (Global Finals, Kansas City) gitmeye hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizin turnuva boyunca gösterdikleri başarılı ve öz güven dolu davranışları, İngilizce siletişi becerileri turnuva organizasyonunda görevli jüri üyelerinin büyük takdirini toplamıştır.

Öğrencilerimizi bu özel prestijli Turnuvaya hazırlayan, İngilizce öğretmenlerimiz Armağan Şenel, Melis Akdoğan, Emir Tutal, Drama Öğretmenimiz İ. Zeki Karabulut', Güzel Sanatlar Öğretmenimiz Pınar Aytek Altınkaya ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Çağlar Tunçel'e yürekten teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimizi de bu zorlu yolculukta gösterdikleri performans ve yarışmadaki başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.


17.03.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.