23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 Nisan 1920 Türk milletinin kimliğini kazandığı, özgürlüğün ve eşitliğin Anadolu topraklarında anlam kazandığı gündür. Ulu önder Atatürk'ün imzasında geleceğe yön verilişinin günüdür. Geleceğin mimarlarının bayramıdır. Ulusun bayramıdır.

Ulusal egemenliğimizin 103. Yılı ortaokul öğrencilerimizden oluşan bandomuz eşliğinde kortej yürüyüşü ile büyük bir coşkuyla başladı. Okul bahçesinde başladığımız kutlama programımız hava muhalefeti sebebi ile konferans salonunda devam etti.

Sunuculuğunu 4. Sınıf öğrencilerimizden Bartu Bölükemini ve Simay Kula' nın üstlendiği programımız ilk olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşu ile başladı ve İstiklal Marşı'mız okundu.

Sınıf öğretmenimiz Elif Koç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada öğrencilerimize, cumhuriyet değerlerini sahip çıkma görevimizi hatırlattı.

3. Sınıf öğrencilerimizden oluşan şahane koromuz, şarkılarıyla hem öğrencilerin hem de velilerin coşkusunu artırdı.

Anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerimizin Kafkas Halk oyunları ve Vals gösterileri büyük beğeni topladı.

2. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı jimnastik gösterisi ise coşkuyu en üst seviyeye taşıdı.

4. Sınıf öğrencilerimiz ile drama kulübü öğrencilerimizin hazırladıkları oratoryo gösterisi büyük bir ilgiyle izlendi.

Halkın egemenliğinin elde edildiği bu önemli günün 103. yıldönümünü büyük bir gurur ile kutlarken bizimle beraber olan tüm velilerimize, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.


27.04.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.