22 MART DÜNYA SU GÜNÜ KUTLAMALARI

22 Mart Dünya Su Günü kutlamaları dahilinde okulumuz öğrencileri çeşitli etkinliklere katılarak renkli bir gün geçirdiler.  6.sınıf öğrencileri ilkokul 3.sınıf öğrencilerine "Dünyanın En Önemli Konusu Su" adlı sunumu deneylerle süsleyerek anlatırken, 4, 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencileri sınıflarında öğretmenleri eşliğinde konu ile ilgili hazırlanan sunum videosunu izlediler.

Su gününe vurgu yapmak amacıyla tüm öğrenciler mavi ve tonlarında giydikleri kıyafetlerle renkli görüntüler oluşturdular.

Hazırlamış oldukları akrostiş şiirler, karikatürler, resimler ve sloganlardan oluşan su damlası şeklindeki posterlerini koridorda sergilediler.

Okulumuz müzik öğretmeni Bahadır Sevik tarafından bestelenen Su Günü şarkısı teneffüslerimizi süsledi.

Bu güzel etkinliği düzenleyen Fen Bilimleri bölümüne, emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

24.03.2023