4 - 14 MART MATEMATİK HAFTASI

'4-14 Mart Matematik Haftası' okulumuz matematik zümresi tarafından birçok etkinlikle kutlandı.

Teneffüs saatlerinde 6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz etkinlik olarak getirdikleri tişörtleri boyayarak 14 Mart pi gününe kendi hazırladıkları tişörtlerle katıldılar.

Matematik öğretmenlerimiz hafta boyunca girdikleri sınıflarda matematik zümremiz tarafından hazırlanan Pi sayısı ile ilgili bilgi veren sunumu yaptı.

6.Sınıflara pi sayısının basamaklarıyla tanıştırmak için mandala boyatıldı.

Kutlamalarımız "Pi Hafıza "yarışmasıyla devam etti. Yarışma sonunda Pi sayısının 169 basamağını ezberleyerek 6-C sınıfından Naz Günaydın birinci olurken, 7-E sınıfından Buse Kurtulmuş ikinci, 6-A sınıfından Ömer Kaan Yavuz üçüncü oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize katılımlarından ve matematik sever olmalarından dolayı katılım belgesi verildi.

23.03.2023