YOLU 3 MART EĞİTİM KURUMLARINDAN GEÇENLERDEN BİRİ.... MASİS ARAM GÖZBEK

25.02.2016 Perşembe günü okulumuzu ziyaret eden sevgili Masis Aram GÖZBEK, herkesi kendine hayran bıraktı...

Boğaziçi Caz Korosu, Boğaziçi Gençlik Korosu ve Acappella Grup 34 Korosu Genel Sanat Yönetmeni olan Masis Aram Gözbek, öncelikli olarak okulumuz çocuk korosunun verdiği mini konseri dinledi.

Ardından 5.6.7. Sınıflarımızla harika bir söyleşi gerçekleştirdi. Müzikle, kendisiyle, çalıştırmakta olduğu korolarıyla ilgili öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplayan Masis, ardından imzaladığı albümleriyle öğrencilerimizi çok mutlu etti. Bu organizasyonu gerçekleştiren Müzik Öğretmenlerimiz Aslı KORALP ve Suat ŞAHİN' e,  bizi kırmayarak birlikte zaman geçirme imkanını sunan Masis Aram GÖZBEK'e teşekkür ediyor, bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

01.03.2016