YENİ YILA ESKİ BİR HEDİYE: KARTPOSTAL

Teknoloji ve internetin hızla yayılmasıyla özel günlerde gönderdiğimiz kartpostallar anılarımızda kaldı. Türkçe zümresi olarak bu sene de 5.sınıflarla sevdiklerimize "YENİ YIL" dileklerimizi yazdığımız kartpostalları Fen Bilimleri Zümresi ortaklığı ile ECO okul projesi kapsamında öğrencilerimiz kendi elleriyle hazırladı. Böylelikle hem eğlendik hem de mektup ve kartpostal yazmanın kurallarını öğrendik.

Özlüce PTT şubesinden gönderdiğimiz kartpostallarımızın gönderim aşamasını, pul özelliklerini şube müdürü bizzat anlattı. Böyle bir etkinliği gerçekleştiren öğretmenlere ve öğrencilere tek tek teşekkür eden müdür, unutulmaya yüz tutan bu değerin öğrencilere anlatılması konusunda çok mutlu olduğunu ve okulumuzu tebrik ettiğini belirtti.

Yola çıkan iyi dileklerimizin ulaşmasını dört gözle bekliyoruz. 2022 yılı sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. İYİ YILLAR.

20.12.2021