YAZAR SÜLEYMAN BULUT'LA ONLINE SÖYLEŞİ

Okumak insanın ufkunu genişleten, hayata farklı bir açıdan bakmasını sağlayan bir araçtır. İnsan ancak okuyarak ve araştırarak yeni dünyalar keşfedebilir. Okuyarak yetişmiş bir toplum başarılı ve güçlü bir geleceğe sahip olabilir.

4. sınıf öğrencilerimiz, okumayı yeni nesle sevdiren; akıcı, duru, eğlenceli üslubuyla çocuk edebiyatı alanında tiyatro, masal, öykü, türlerinde pek çok esere imza atmış ve Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler' kitabının değerli yazarı Süleyman Bulut ile 8 Ocak 2021 tarihinde online söyleşide bir araya geldiler. Yazar Süleyman Bulut, öğrencilerimize Atatürk'ün az bilinen yönlerinden yola çıkarak onun  yaşamına dair ayrıntılar sundu.  Atatürk'ün yaşamına dair ayrıntıların fotoğraflarla da desteklenerek anlatıldığı söyleşi öğrencilerimiz için son derece aydınlatıcı oldu.

18.01.2021