YAŞASIN! ÇEK'Lİ MİNİKLERİN 100.GÜN COSKUSU

Anasınıfı öğrencilerimizin heyecanla beklediği 100. Gün Partisi, 24 Şubat Perşembe günü  çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.  Öğrencilerimiz okulda geçirdikleri günleri sayarak ve işaretleyerek 100 günde, 100 yaratıcı şekil oluşturdu. Okulda öğrencilerimizin 100.Gün ile ilgili aileleri ile birlikte ve okulda yaptıkları çalışmalar da sergilendi.

Öğrencilerimiz 100.Gün partisinde; nesnelerle gruplama, ritmik sayma, beyin fırtınası, mandalla 100 çorap takma, sevimli canavarın ağzına top atma, toplarla rakamları eşleştirme, başımızın üstünden balon taşıma, balon patlatma, rakamlarla blokları eşleştirme gibi oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirdiler. Öğrencilerimiz 100. Gün için hazırlanan pastayı da hep birlikte kestiler.

Sonrasında yapılan illüzyon gösterisi ile oldukça heyecanlanıp eğlenceli anlar yaşadılar.

Yıl içinde 100. Gün etkinliği kapsamında birçok matematik ve sanat etkinliği yapıldı. Her 10 sayı farklı renkte yazılarak ve deste kavramı verilerek, sayılar ve katları öğrenildi. Öğrencilerimiz yaptıkları etkinliklerle sayılar arasında ilişki kurdular.

Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Sağlıklı günlerde daha pek çok keyifli etkinliklerde buluşmak dileğiyle...

01.03.2022