YAŞANABİLİR BİR DÜNYA İÇİN

ÇEK 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumları olarak kurumumuzda yetişen bireylerin doğaya saygılı, çevreci bireyler olmalarını çok önemsiyoruz. Bu sebeple Eco-School, YAVRU TEMA ve MİNİK TEMA gibi doğa sevgisi aşılayan projelerin de uygulayıcısı olmaktan gurur duyuyoruz.

Öğrencilerimizde çevre bilincinin gelişmesi için bu konuda başka etkinliklere de yer veriyoruz. 30 Mart 2016 tarihinde okulumuz öğrencilerinin katılımı ile bu etkinliklerden bir tanesini daha gerçekleştirdik.

Çevreci Yazar Sevgi BALCI okulumuza gelerek öğrencilerimize yaşanabilir bir dünya için ekolojik ayak izimizin ne kadar önemli olduğunu ve bunun için yapabileceklerini bol şarkılı, bol eğlenceli interaktif bir sunumla aktardı.

Öğrencilerimiz bir kez daha öğrenmiş oldukları bilgileri eğlenerek pekiştirmiş oldular. Sayın Sevgi BALCI'ya bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

31.03.2016