"DUYARLI NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ" PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRDİK

"DUYARLI NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ" PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRDİK

1.sınıflarımızın   "Duyarlı Nesiller Yetişiyor  " Projesi kapsamında HETADER ve TÜRK KIZILAYI işbirliği ile 23.03.2016 Çarşamba günü Okulumuz Konferans Salonunda İlkokul öğrencilerimize Psk. Derya SOY bir sunum yaptı. Derya SOSY öğrencilerimize yaptığı sunumda, kan hastalıklarından kısaca bahsederek etrafımızda bu tip hastalıkları taşıyan kişilere karşı nasıl davranmamız gerektiği ile ilgili bilgi verdi.

26.03.2016 cumartesi günü ise HETADER'den Uzm. Dr. Elif Güler Kazancı ve TÜRKKIZILAYI Kök Hücre Bağışçı Kazanım Uzmanı Ramazan Çiçek velilere kan hastalıkları ve kök hücre bağışı ile ilgili detaylı bilgilendirme yaptılar.

Aynı gün sabah saat 11.00-17.00 saatleri arasında düzenlenen kan ve kök hücre bağışına velilerimiz ve çalışanlarımız büyük ilgi göstererek kan ve kök hücre bağışında bulundular.

Bu anlamlı projeyi gerçekleştiren 1. Sınıf Öğretmenlerimize, bu projeye katkı sağlayan Kızılay Bursa şubesine, Hetader'e ve özellikle kampanyaya çocukları ile birlikte katılan velilerimize duyarlı nesiller yetişmesinde büyük katkılar sağladıkları için çok teşekkür ediyoruz.


31.03.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.