'UNUTULMAYANLAR'

Müzik bölümünün hazırladığı ve bu yıl 3.sü gerçekleştirilen geleneksel müzik gecesi büyük ilgi gördü.

Müzik Öğretmenlerimiz Bahadır SEVİK ve Aslı KORALP'in hazırladığı müzik gecesinin bu yıl ki konusu 'Unutulmayanlar'dı. Kaybettiğimiz yerli ve yabancı sanatçıların birbirinden güzel şarkılarını seslendiren 5.6.7.ve 8.sınıf öğrencilerinden oluşan koro salonu dolduran seyirciler tarafından büyük beğeni topladı.

Konserin başında Müzik öğretmeni Aslı KORALP yönetiminde, öğrenciler kaybettiğimiz yabancı divaların şarkılarını solo ve koro olarak seslendirdiler. Daha sonra Bahadır SEVİK yönetiminde İsmet TAŞÇEŞME ve Orkestrası eşliğinde yerli sanatçıların unutulmaz şarkılarını seslendiren koro izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı. Konserin son bölümünde Sefarad grubunun solisti ve Osmanaga şarkısının yorumcusu Sami LEVİ sahne aldı. Öğrencilerle birlikte şarkılarını seslendiren sanatçı geceye ayrı bir renk kattı. Konserin sonunda Okul müdürümüz Ayla OKUMUŞ Başta müzik öğretmenlerimiz olmak üzere koroda yer alan tüm öğrencilerimize, onlara destek veren velilerimize, Orkestraya ve konuk sanatçı Sami LEVİ'ye teşekkürlerini iletti. Çağdaş Eğitim Kooperatifi yönetim kurulu başkanı Ali ARABACI'da tebrik ederek katkılarından dolayı müzik öğretmenleri Bahadır SEVİK ve Aslı KORALP'e sanatçı Sami LEVİ'ye ve Orkestra şefi İsmet TAŞÇEŞME'ye çiçek takdim etti.

12.04.2016