ULUSLARARASI CISV KAMPIMIZI TAMAMLADIK!

Kosta Rika, Meksika, Amerika, İspanya, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Filipinler, Brezilya, Finlandiya, Avusturya ve Türkiye olmak üzere 12 ülkeden 11 yaşında 40 öğrenci, 15 yetişkinin katılımıyla Uluslararası CISV Kampımızı gerçekleştirdik.
6-28 Temmuz tarihleri arasında okulumuzda gerçekleşen kampta öğrenciler; insan hakları, kültürel çeşitlilik, sürdürülebilir gelişim gibi konularda farklı aktiviteler yaparak dünya barışı ile ilgili farkındalık oluşturdular. Kamp süresince eğlenmeyi de ihmal etmeyen katılımcılar, Gölyazı, Guhem gibi Bursa'nın görülmesi gereken yerlerini gezip iskenderin tadına baktılar. Kampta görev alan İngilizce öğretmenlerimiz Melis Akdoğan ve Esra Demircioğlu'na teşekkür ediyoruz.
Sizler de Cisv ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz okulumuzun web sitesinde bulunan Cisv bölümünü inceleyebilirsiniz.

31.07.2023