OKULUMUZDA CISV LİDER-STAFF EĞİTİM KAMPINI GERÇEKLEŞTİRDİK!

Bu yıl, 2013 yılından beri öğretmen ve öğrencilerimiz ile katıldığımız ve 2019 yılından beri ev sahipliği yaptığımız Uluslararası Cisv kamplarının eğitim ayağını da 14-15 Ekim tarihlerinde okulumuzda gerçekleştirdik. 2024 yazında düzenlenecek kamplarda lider veya staff olarak görev alacak 25 kişi ile düzenlenen yatılı eğitim kampına ev sahipliği yaptık. İngilizce öğretmenimiz Armağan Şenel'in de içinde bulunduğu Cisv eğitim ekibi iki gün boyunca katılımcılara Cisv ve kamplar hakkında genel bilgiler, kamplarda karşılaşılabilecek riskler, kamp öncesi lider ve staffların tamamlaması gereken online eğitimler gibi konularda eğitim verdiler. Bir sonraki aşama olan veli tanıtım toplantısını da bilgi almak isteyen velilerimiz ile 18 Ekim Çarşamba akşamı okulumuzda gerçekleştireceğiz.

17.10.2023