SANATTA, SPORDA MADALYANIN ADRESİ ÖZEL 3 MART EĞİTİM KURUMLARI

Okulumuz öğrencileri Antalya'da düzenlenen 3.Uluslararası Bale Festivali ve Yarışması'ndan 3 birincilik ve bir 2.likle döndü.

5 ülkenin ve 283 balerin ve baletin katıldığı, Antalya Kültür Merkezi'nde (AKK) düzenlenen 3. Uluslararası Bale Festivali ve Yarışması'nda Modern Dans Kategorisinde 8-10 yaş grubunda 5. Sınıf öğrencimiz Deniz Çetin 1.oldu.

Yine aynı yarışmada Klasik Bale kategorisinde 8-10 yaş grubunda 5. Sınıf öğrencimiz Deniz Bayram 1. Oldu.

Ayrıca öğrencilerimiz Deniz Çetin ve Deniz Bayram'ında içinde yer aldıkları 11-13 yaşlardan oluşan 8 kişilik grup, Modern Dans kategorisinde grup 1.Bale performansında ise 2. Oldular.

Öğrencilerimizi, ailelerini ve Eva Diyaroğlu Bale Okulu Eğitmenlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

13.04.2019