CİMNASTİK TÜRKİYE 2.'LİĞİ 3 MART ORTAOKULU'NUN

2-4 Nisan 2019 tarihlerinde Bolu ilinde yapılan Okullar Arası Artistik Cimnastik Yıldız Kızlar Türkiye Birinciliği yarışmalarına katılan takımımız Türkiye 2.'si olmuştur.

Yağmur Gülfiliz, Alina Çavuş ve Ayşe Naz Topoğraf 'tan oluşan takımımız, Türkiye'nin çeşitli illerinden derece yaparak gelmiş 35 takım ve bireysel sporculardan oluşan, toplamda 180 sporcunun katıldığı yarışmada; Büyük bir çaba sarf ederek takım halinde Türkiye 2.'si olmuşlardır. Bireysel derecelerde de yine öğrencimiz Ayşe Naz Topoğraf Türkiye 4.'sü olmuştur.

Yarışma boyunca okulumuzu örnek sporcu kimlikleri ile harika bir şekilde temsil eden öğrencilerimiz, kazandıkları bu başarıyla da bizleri gururlandırmışlardır.

Gösterdikleri başarı ve örnek sporcu kimliklerinden ötürü öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Ayrıca antrenörümüz Tuncay Dalgıç başta olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkese ve velilerimize teşekkür ederiz.

08.04.2019