RoboÇEK AFYON'DA

Okulumuz Robotik kulübü RoboÇEK öğrencileri Afyonda gerçekleşen ROBOTAFYON Ortaokullar Arası Ulusal Robot Yarışmasına katılım sağladılar. Öğrencilere özgün öğrenme ortamı ve robot programlama deneyimi sağlayan yarışmada çeşitli alanlarda etkinlikler düzenlendi.28-29 Ekim 2017 tarihlerinde Afyon'da gerçekleşen etkinlikte, Çizgi İzleyen Robot (LEGO), Çizgi İzleyen Robot (Baskı Devre), Çizgi İzleyen Robot (MAKEBLOCK), Sumo (LEGO), Labirent (LEGO), Labirent (MAKEBLOCK), Sürpriz Görev (LEGO/MAKEBLOCK) alanlarında yarışmalar düzenlendi.  EV3 robotumuz ÇEKici ile Çizgi izleyen Robot Lego, Sürpriz Görev ve Sumo alanlarında yarışmaya katılan roboÇEK okulumuzu başarı ile temsil etmiştir.  Okulumuzu başarıyla temsil eden gurubumuz madalya ve sertifika aldılar. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

01.11.2017