RİTİM GRUBUMUZ ANKARA’DA “VURMALI ÇALGILAR FESTİVALİN” DEYDİ

2010 Yılında Eğitim öğretime açıldığı yıl kurulan Ritim Grubumuzu Bursa Zeki MÜREN Güzel Sanatla Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Şula CAF ve U.Ü. Müzik Bölümü  öğretim elemanı Murat CAF tarafından çalıştırmaktadırlar.

Geçen bu dört yılda Bursa’da birçok merkezde gösteri yapan grubumuz, 20-21 Haziran 2014 tarihlerinde Ankara'da  8. si düzenlenen Uluslararası Vurmalı Çalgılar Festivaline katıldı.

Cumhurbaşkanlığı vurmalı çalgılar sanatçısı Dinçer Özer ve Keçiören Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen festivale aralarında okulumuzun da yer aldığı 12 ekip katıldı.

Başarılı performanslarıyla övgüler alan ekibimiz, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası salonunda sahne almanın haklı gururunu taşımaktadır.

Festival kapanış töreninde her ekipten birer üye ile oluşturulan orkestrada okulumuzu temsilen Baransel NASIRCAN yer almıştır.

Okulumuz plaketle, öğrencilerimiz ise başarı belgeleri  ile onurlandırılmıştır.

Okulumuzda yapılan törende ise Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize Okul Müdürümüz teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

21.05.2014