PROF. DR. SUNA TANELİ'NİN KATILIMI İLE SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

PROF. DR. SUNA TANELİ'NİN KATILIMI İLE SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okulumuzun 8. sınıf velilerine yönelik, çocuk ve ergen ruh sağlığı uzmanı Prof. Dr. Suna Taneli'nin katılımı ile bir söyleşi etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimize, çocuk ve ergen ruh sağlığı uzmanı olan Yrd.Doç. Dr. Yeşim Taneli de katılmışlardır.

8 Mart Salı günü gerçekleştirilen etkinlikte Prof. Dr. Suna Taneli, öncelikle "Ergenlik, Aile ve Stres" konulu sunumunu paylaştı. Prof. Dr. Suna Taneli bu sunumunda, ergenlik dönemindeki bireylerin sosyal, duygusal ve fiziksel değişimlerine değindi. Konunun devamında ergenlik dönemindeki bireyleri olumlu ve olumsuz etkileyen aile tutumlarından bahsedildi. Ergenlik süresince, aile ve ergen arasındaki iletişimi güçlendirebilecek pratik bazı uygulamalar paylaşıldıktan sonra soru- cevap için ayrılan zamana geçildi. Çocuk ve ergen ruh sağlığı alanında yıllarca çalışmış ve bu alanda uzman olan Prof. Dr. Suna Taneli ve Yrd.Doç. Dr. Yeşim Taneli'ye tüm merak ettiklerini sorma fırsatı bulan velilerimiz söyleşiye yoğun ilgi göstermişlerdir.

Söyleşi, çok değerli ve önemli konuların konuşulduğu soru- cevap bölümünden sonra sonlandırıldı. Prof. Dr. Suna Taneli'ye, Yrd.Doç. Dr. Yeşim Taneli'ye ve katılan bütün velilerimize teşekkür ederiz. 


15.03.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.