OKULUMUZDA CUMHURİYET COŞKUSU

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesi ve değerlerini sahiplenen, aydınlanma meşalesi ve eğitim ışığını gelecek nesillere taşıyan ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ 3 MART EĞTİM KURUMLARI olarak Cumhuriyet Balomuzdan sonra Cumhuriyet'imizin 94. yılını okulumuzda Görkemli bir törenle kutladık.

Okul Bando Takımımızın okul bahçesinde velileri bando gösterisi ile karşıladı.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Buğra KÜÇÜKKAYALAR ve Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Cumhur ÖZCAN'ın ve çok büyük bir veli katılımının olduğu tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Sonra lise ve ortaokul öğrencilerimizin birlikte hazırladığı Cumhuriyet temalı Oratoryonun sunumu, halk oyunları gösterisi ve koromuzun birbirinden güzel şarkıları devam etti.

Tüm görevli öğrencilerin ve salonda bulunan velilerin birlikte söylediği 10.Yıl marşı ile tören sona erdi. Bando takımının gösterisi ile karşılanan velilerimiz Bandı takımının gösterisi ile uğurlandı.

"YAŞASIN CUMHURİYET, YAŞASIN TAM BAĞIMSIZLIK"

30.10.2017