ÇEK'LİLER "CUMHURİYET" İÇİN YÜRÜDÜ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesi ve değerlerini sahiplenen, aydınlanma meşalesi ve eğitim ışığını gelecek nesillere taşıyan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, Nilüfer'de, Cumhuriyetimizin 94. yıl kutlamaları coşkusuna, yöneticileri, çalışanları ve öğrencileriyle eşlik etti.

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki yürüyüşe, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu üyeleri Cumhur Özcan, Ali Kara, Hüseyin Bulun, 3 Mart İlkokul-Ortaokul Müdürü Ayla Okumuş, 3 Mart Lisesi Müdürü Kaan Selçuk, Destek Birimler Müdürü Ayşen İnci, Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Sema Üçok, Görükle Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu Müdür Yardımcısı Niyazi Göksoy ile kurum çalışanları katıldı.

3 Mart Eğitim Kurumları bandosu, on binlerin FSM'ye aktığı coşkunun doruğa ulaştığı geceye renk kattı.

30.10.2017