OKULA KAVUŞMA SEVİNCİ

OKULA KAVUŞMA SEVİNCİ

8. sınıf öğrencilerimiz, 31 Ağustos tarihi itibari ile okula kavuşmanın sevincini yaşıyor. Altı aydır okuldan, sıralarından, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından uzakta olan öğrenciler Covid-19 önlemleri kapsamında okullarına geri döndü.

Okulun ilk günü sosyal mesafe kurallarına uyularak bahçede yapılan toplantıda, okul müdürümüz öğrencilerle yeni döneme uyum kurallarını paylaştı. Öğrencilerimizin gözlerinden okullarına kavuşmanın mutluluğu ve sevinci okunuyordu.

Toplantının arkasından ateşleri ölçülerek, sırayla ve sosyal mesafeye uygun biçimde sınıflarına alınırken arkadaşlarını ve öğretmenlerini ne kadar özlediklerini de dile getirdiler.

 Her türlü durum için planlı ve hazırlıklı olan Çek Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu öğrencilerine ve velilerine sağladığı güvenle yeni döneme başlamış oldu. Öğretmen ve öğrenciler arasında mesafeler olsa da koridorların öğrenci sesleriyle dolması okulumuzun neşesini geri getirdi.

Pandeminin bir an önce bitmesini ve tüm öğrencilerimizle 21 Eylül 2020 Pazartesi  günü yeniden okulumuzda  buluşmayı diliyoruz.


04.09.2020

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.