3 MART EĞİTİM KURUMLARI'NDA 2020-2021 EĞİTİM YILININ BİR YILLIK PLANLAMASI YAPILDI

Özel 3 Mart Eğitim Kurumlarında 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı 3 Mart Azizoğlu Konferans Salonunda İlkokul  ve Ortaokul ayrı ayrı  fiziki mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Toplantılar, kurum yöneticilerinin öğretmenlere hoş geldiniz ve iyi dilek mesajlarıyla başladı. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında aramıza yeni katılan öğretmenler kurullara tanıştırıldı.

Kurullarda  ortaokul müdürümüz  Ayla Okumuş ve ilkokul müdürümüz Ebru Yılmaz'ın salgın döneminde yaşananlarla ilgili konuşmalarının   ardından toplantıya bu süreçte yapılanların ve yapılacakların değerlendirilmesi ve planlanması ile devam edildi.

Yeni eğitim öğretim yılında okulumuzun başarısını artıracak önlemler ve öğrencilerimizin mutlu bir ortamda olmaları için gerekli çalışmalara dair fikir, görüş, öneriler paylaşılmış ve izlenecek yollara karar verildi.

Toplantının bitiminde bu yıl  ÇEK Eğitim Kurumlarında çalışacak öğretmen arkadaşlarımıza ÇEK tanıtımı yapıldı.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılının sağlıklı, başarılı geçmesini diliyoruz.

22.09.2020