ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILDIKLARI SEMİNERLERLE İLGİLİ PAYLAŞIM TOPLANTISI

ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILDIKLARI SEMİNERLERLE İLGİLİ PAYLAŞIM TOPLANTISI

Eski Yunan düşünürleri derki: ' Sorgulanmamış hayat yaşanmamıştır.'

Çağdaş Eğitim Kooperatifi de bu ideoloji ile verdiği eğitimlerde yeniliklere açık, araştıran, sorgulayan, sosyal, bilişsel ve duyuşsal yönden sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçlar.

ÇEK 3 Mart Azizoğlu öğretmen kadrosu her yıl çeşitli eğitimlere katılarak bu sürecin bir parçası olup eğitimin tarihsel değişimini ve yenilikleri takip etmektedir. Gerçekleşen eğitimlere katılan öğretmenlerimiz, değişen eğitim modelleri hakkında bilgi vermek adına eğitim içeriklerini diğer öğretmenler ile paylaşırlar. Yenilenen eğitim modellerinden uygun olan yöntemler değerlendirilerek güncellenen eğitim planlarına aktarılır. Eğitimde çağdaş yöntemler sürekli olarak takip edilir.

2015 - 2016 Eğitim - Öğretim yılında da bu çerçevede eğitim koordinatörümüz Meral ÖMÜR, Kenan YİĞİT, Canan SELÇUK, Şerife İZİN, Zehra KARAKUŞ, Aydan KARDEŞ, Sevim DÖNMEZ, Reyhan GÜNEŞ, Vildan LOKUMCU Sabancı Üniversitesi'nde Eğitimde İyi Örnekler, Nur Efşan GÜMÜŞOĞLU, Begüm AKASOY, Meral ÖMÜR ve Ali DEMİREL İstanbul Bilfen Koleji'nde Dunn & Dunn Öğrenme Stilleri, Elif BAŞ, Gupse ÇELİK ve Sine ÇELİK Muğla'da Uluslararası Sınıf Öğretmenliği Sempozyumu, Tuğba ÖLÇÜCÜ ve Sine ÇELİK, Osmangazi Üniversitesi'nde Potansiyel Üstün Yetenekliler için Farklılaştırılmış Öğretim Yöntem ve Teknikleri eğitimlerine katılarak eğitim kadromuzdaki diğer öğretmenlerle okulumuz konferans salonunda edindikleri bilgi ve izlenimlerini paylaşmışlardır.

Öğretmenlerimizin kişisel gelişimlerine destek olan ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULUNA teşekkür ediyoruz.

 


09.09.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.