ÖĞRENCİLERİMİZDEN TANGO ŞARKILARI

ÖĞRENCİLERİMİZDEN TANGO ŞARKILARI

Okulumuz ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumu geleneksel müzik gecesi BAOB'da yapıldı. Her yıl yapılan müzik gecesinin bu yıl ki konsepti tango şarkıları oldu.5.6.7.ve 8.sınıf öğrencilerinden oluşan 100 kişilik koro birbirinden güzel tango şarkılarını seslendirdi. Müzik öğretmenlerimiz Bahadır SEVİK ve Salih YORGANCI'nın şefliğinde sahne alan koromuza yine okulumuz öğrencilerinden oluşan dansçılarda eşlik ettiler. Beden Eğitimi öğretmenimiz Çiğdem ARDOS tarafından sahneye hazırlanan dansçılar konsere ayrı bir renk kattılar.

Sevdim bir genç kadını, Papatya gibisin,Pervane,Hatırla sevgili gibi herkesin beğenerek dinlediği şarkıları seslendiren koro ve solistler salonu dolduran izleyicilerden büyük alkış aldı.Kırçiçeklerimizden Yasemin ÖZKAN'ın seslendirmiş olduğu 5.Boyut adlı şarkı izleyenlerce  çok beğenildi.

Konserin onur konuğu Türk Pop Müziğinin yaşayan efsanesi Fatih ERKOÇ oldu. Sanatçı Ellerim bomboş ve avuç içi kadar mutluluk yeter şarkılarını koromuzla birlikte seslendirdi. Aynı zamanda   yeni çıkartmış olduğu 5.Boyut albümünün tanıtımını da yaptı.

Konserin sonunda ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra KÜÇÜKKAYALAR 'da Müzik öğretmenlerimiz Bahadır SEVİK ve Salih YORGANCI'yı tebrik ederek çiçek takdim ettiler. Buğra KÜÇÜKKAYALAR  Konserin onur konuğu Fatih ERKOÇ'a  sanat yaşamında müziğe katkılarından ve konserimize katılımlarından dolayı plaket ve çiçeklerini verdiler.


21.03.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.